Viimeks varmaan oon kirjottanu kuinka hankalaa ukon kanssa on ollu. Nyt on ollu kohtalaisen rauhallista, ollaan "paljon" puhuttukin. Silti ei vielä ole mitään pussaus/halaus juttuja. Jospa ne sieltä joskus tulis. Välillä yritän aina lähennellä ( ei se mielessä), mutta eipä tunnu oikein olevan sen juttuja. Olen muuten yrittänyt olla itsekin rauhallisempi ja ärsyttämättä sitä. Ehkä meistä vielä joskus tulee oikea pari.

 Olenpa tehnyt tuttavuutta noiden naapureiden kanssa. Kävivät meillä tänään syömässä. On tosi kiva kun on muitakin tuttuja täällä kun oma ukko. Huomenna Vilma lähtee niille hoitoon ja perjantaina mä vien Vilman ja niiden pojan elokuviin. Oikein het jännittää:).

 Ukko sai pomoltaan 600e lahjakortin, joka me voidaan käyttää itse valitsemassamme kylpylässä. Mä eilen kattelin kaikkee kivoja hoitoja ja sanoin ukolle, et voisinks mennä yksin ja se sais mennä kaverilleen ryyppäämään. Ostasin niille kassillisen ruokaa ja lähtisin ite rentoutumaan. Oli sen mielestä hyvä idea:). No, kyllä me oikeesti ollaan yhdessä menossa. Lapset mummolle ja ite viettämään 1-vuotis hääpäivää...jos siis enää sitten ollaan naimisissa...Josta muuten tulikin mieleen, et ei oo vieläkään laitettu vieraille hääkuvia. Täytyypä taas muistuttaa ukkoa. Jotenkin tuntuu, et se on vähän hidas...